Trænere

Pernille er træner i og stifter af creActive.


Pernille er uddannet cand. scient i Idrætsvidenskab ved Københavns Universitet og har derudover diverse danse- og bevægelseskurser og uddannelser. Pernille er certificeret Living Yolates instruktør og igangværende med yogainstruktøruddannelsen hos AYA house. Pernille er desuden uddannet over 2 semestre i Moderne dans på London Contemporary Danceschool i London og i jazz og hiphop på Stepz 1-årige danseuddannelse.


Pernille har undervist i dans og gymnastik gennem 20 år og har desuden været leder af LG gymnastik gennem 10 år. LG gymnastik voksede under Pernilles lederskab til at blive Danmarks største gymnastikforening, i 2019 blev den kåret til Årets forening af GymDanmark. Pernille er desuden blevet kåret til årets træner i Danmark i 2013 af DGI.


Pernille er en engageret underviser, der elsker at skabe glæde og energi blandt deltagerne på hendes hold.


Pernille er gift med Søren og mor til to og bor i Rungsted.

Dorthe Lynge Rasmussen underviser i både klassisk og blid yoga hos creActive.


Dorthe har praktiseret yoga siden 2007 og baserer sin undervisning på en 500 timers uddannelse fra Yogaskolen i Helsingør. Primært baseret på Vinyasa og Hatha yoga, suppleret med pranayama, meditation og mindfulness. Har desuden efteruddannet sig i restorativ yoga, Yoga Nidra og senest en klangyoga læreruddannelse med fokus på lyd, vibrationer og frekvens.  Dorthe deltager løbende i kurser og inspiration. Dorthe har mange timers undervisnings erfaring med yogahold målrettet seniorer, hold kun for mænd, hensyntagende yoga, restorativ yoga samt klasser med Vinyasa, Hatha og YIN yoga. Dorthe arbejder i øvrigt deltid i den finansielle sektor og bor i Hørsholm med sin familie.


Dorthe fortæller: "Det startede med en nysgerrighed, og blev et helle i en travl karriere og familieliv. Opdagelsen af at man fysisk og mentalt kan lande på yogamåtten, og forlade den igen som forvandlet. Det vigtigste for mig, er at give dem der kommer til yoga, en oplevelse af et stemnings skifte i krop og sind. Mærke kroppen styrkes og åndedrættet blive dybt og roligt. Og tage dén følelse og balance med ud i livet. "Eva underviser både family-, kids- og yogahold i creActive.


Eva begyndte at undervise i yoga på hobbyplan i 2013 og i 2022 tog hun springet og begyndte at undervise på fuld tid. Hun har bl.a. en omfattende yogalæreruddannelse hos Dansk Yoga bag sig – en uddannelse på mere end 800 timer – hvilket er sjældent i dag. Eva er også tidligere erfaren gymnastikinstruktør med flere uddannelser i bagagen.


Eva har en passion for at undervise i både gymnastik, bevægelse og yoga. Hun elsker at være med til at udvikle børns tilgang til bevægelse og følge deres glæde ved det. Hendes undervisning for børn og familier tager afsæt i både yoga, leg, motorik, dans, akrobatik og gymnastik. 
Yogaen er for Eva en fantastisk måde at arbejde med smidighed, styrke, balance og ikke mindst velvære. Hendes yogaundervisning tager afsæt i Hatha yoga men er også inspireret af blandt andet yin-, genopbyggende-, flow- og dynamisk yoga. Eva har en dyb kærlighed til, hvad yoga kan tilbyde kroppen, herunder smidighed, styrke, balance og ikke mindst fordybelse og bevidsthed. For Eva er yoga en følelse, og hun ser på det med et holistisk perspektiv. Hun tilpasser sin undervisning til alle kroppe – øvede som begynder – alle kan være med.

Eva formidler sin undervisning på en jordnær og smilende måde og har desuden altid et tydeligt fokus eller tema som udgangspunkt. 


Eva bor i Hørsholm med sin kæreste og to børn. 

   


Mei-Mei underviser i dansemotionsformen GROOVE. Hun  har selv danset GROOVE siden 2016, og blev hurtig klar over at denne danseform måtte hun simpelthen være med til at dele ud af. Mei-Mei tog Groove Facilitatoruddannelsen i maj 2017 og har undervist ugentligt lige siden.


Efter 27 år på DR har Mei-Mei nu sagt op og vil give endnu mere tid til dans og bevægelse og formidling.


Mei-Mei fortæller: Glæden ved at hjælpe til at bibeholde legelyst, nysgerrighed og komme tættere på sig selv, giver mig energi. Mit frirum er dansegulvet, hvor jeg tillader mig at lade op, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Det gør jeg bedst i fællesskab med andre. Jeg sætter en ære i at skabe et trygt dansegulv og fællesskab. Her er der plads til at alle.

Tina Svane Fløe underviser i klassisk yoga hos creActive.


Tina har selv dyrket og praktiseret yoga i mere end 15 år. Rejste til Indien i 2014 og tog RYS Yoga Alliance Ashtanga 200t yogalærer uddannelse. Har desuden netop videreuddannet sig som RYS Yoga Alliance Hatha yogalærer 300 t. Ud over Hatha yoga og Ashtanga yoga, er Tina også uddannet Yin yoga lærer.


Tina fortæller: Et af mine store formål er at glæde andre med Yogaens dybde og ro. Mine timer er Klassisk yoga stillinger og bevægelser der udøves i et roligt tempo med fokus på tilstedeværelse.

Charlotte Kirscheiner Hansen underviser i tone&stretch og mindful recovery i creActive.


Tekst på vej...


Dorte Stenbæk Bro underviser i creActive family i creActive.


Tekst på vej...