Bliv en del af creActive familien

Vi har forskellige typer medlemskaber designet til både BØRN&UNGE, FAMILIE og VOKSNE.

Herunder betingelser for medlemskab sæson 2023-2024

BØRN&UNGE

Et sæsonhold betales i 11 rater á kr. 395,-

1. rate kr. 195,- for NYT MEDLEM.

Første rate trækkes den 1. august 2023 og sidste rate den 1. juni 2024. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et års medlemskab á 38 træningsuger. Ferie følger skolekalender. Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen. 

  

Det er muligt at opsige medlemskabet inden for de første to uger efter sæsonstart. Herefter trækkes prisrate automatisk indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med to måneders varsel til den 1. i en måned. 


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til os for at få rabatten registreret.  


Det er ikke muligt at få en GRATIS PRØVETIME på Børne- &Ungehold, men du er aldrig bundet af mere end 1. rate.


FAMILIE

Et sæsonhold betales i 11 rater á kr. 395,-

1. rate kr. 195,- for NYT MEDLEM.


Første rate trækkes den 1. august 2023 og sidste rate den 1. juni 2024. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et års medlemskab á 38 træningsuger.


Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen. 

 

Det er muligt at opsige medlemskabet indenfor de to første uger efter sæsonstart. Herefter trækkes prisrate automatisk indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med to måneders varsel til den 1. i en måned. 

Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til os for at få rabatten registreret. 


Det er ikke muligt at få en GRATIS PRØVETIME på Familiehold, men du er aldrig bundet af mere end 1. rate.

VOKSNE

Et sæsonhold betales i 11 rater á kr. 425,- og inkluderer fast plads på et bestemt hold plus fri træning på klubbens øvrige hold.


To sæsonhold betales i 11 rater á kr. 695,- og inkluderer fast plads på to bestemte hold plus fri træning på klubbens øvrige hold.


1. rate kr. 195,- for NYT MEDLEM  og inkluderer fast plads på et bestemt hold plus fri træning på klubbens øvrige hold i en måned. Ingen binding i denne periode.


Som NYT MEDLEM kan du også vælge en GRATIS PRØVETIME HER.

Første rate trækkes den 1. august 2023 og sidste rate den 1. juni 2024 - der er ingen betaling i juli. Bemærk at raten er den samme hver måned, da den beror på et års medlemskab á 40 træningsuger. Prisrate reguleres ved opstart senere på sæsonen. 


Prisrate trækkes automatisk efter første betaling indtil skriftlig afmelding til info@creactivegym.dk med en måneds varsel til den 1. i en måned. 


Ved tilmelding af flere hold indenfor samme familie gives 25% i rabat på billigste kontingent. Skriv til info@creactivegym.dk for at få rabatten registreret.


Det er også muligt at købe et KLIPPEKORT til voksenhold. 1 klip kr. 150,- HER

5 klip kr. 725,- HER

Find betingelser på klippekortet.