creActive family 3-4 år

Søndag kl. 10.30-11.15 på Holmetoften 12.

TRÆNER: Pernille Urhøj-Kjær, Anna Tolstrup og Dorte Stenbæk


HOLDET: creActive family er et unikt træningskoncept for barn og voksen, der kombinerer børneyoga, rytmik, gymnastik og parkour.

Gennem den fantasifulde akroyoga udvikles samspillet og relationen mellem dig og dit barn. Igennem sjove og skøre danse, hvor alle kan være med, får I begge to sved på panden. I kreative redskabsbaner hjælper du dit barn i udviklingen af koordination og motorik og får inspiration til øvelser I kan lave sammen derhjemme.

Træningen har til formål at stimulere og udvikle barnets motorik, koordination, sanser og rytmeforståelse. Det er samtidig målet at styrke relationsdannelsen mellem barn og voksen, inspirere til aktivt samvær og skabe en grundlæggende glæde ved at bevæge sig sammen.


creActive family tager sit afsæt i en kreativ og aktiv undervisningsform, der bevæger, varierer, udfordrer og giver både forælder og barn sved på panden.

 

MEDLEMSKAB:

Sæsonmedlemskab for ét barn og en voksen på dette hold går fra den 17. august 2024-22. juni 2025 og betales i 11 rater á 399,- Første rate trækkes 1. august 2024 og sidste rate trækkes 1. juni 2025. Første undervisningsmåned er uden binding for nye medlemmer - herefter kan afmelding ske gennem sæsonen med to måneders varsel til den. 1. Læs vores øvrige betingelser HER.

TILMELDING: Registrér dit ønske om plads på dette hold i sæson 2024-2025 i dit barns navn. Vi kontakter dig indenfor et par dage.