BLID HATHA YOGA

Mandag kl. 10.45-12.00 på Holmetoften 12.
TRÆNER: Eva Diercks


HOLDET: 

Blid hatha yoga med styrke, stræk og balance for krop og sind.


Dette hold tager udgangspunkt i den klassiske Hatha Yoga og vi arbejder blidt på at styrke kroppens muskulatur og dermed stimulere vores organer samt bindevæv – for at give kroppen en følelse af ro og velvære. Yogaøvelserne er lange rolige stræk, enkelte styrkegivende øvelser og små dynamiske serier, kombineret med balance- og åndedrætsøvelser. Undervisningen vil være varierende og altid have et tema eller fokus. Vi vil desuden afslutte med en dejlig afspænding. Træningens formål er at åbne dig op til at give slip og mærke kroppens arbejde indefra. Træningen er tilpasset alle niveauer og er for både nye og erfarne yogaudøvere.


PRAKTISK: 

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


PRISER:

Find prisen for holdet HER.

TILMELDING: Tilmelding giver en fast plads på netop dette hold plus fri adgang til at gæstetræne på klubbens øvrige voksenhold når der er plads. Registrer dig til en GRATIS PRØVETIME nedenfor.