GYMFIT-SOFT

Onsdag kl. 10.15-11.30 på Holmetoften 12.
TRÆNER: Pernille Urhøj-Kjær


HOLDET:
Let puls, balance, ledmobilitet og grundstyrke – afsluttende afspænding.


Konceptet bygger på progressiv træning, hvor balance, koordination, leddenes mobilitet, kropsholdning, grundstyrke og fleksibilitet gradvis bliver bedre. Det er samtidig målet, at du gennem træningen opnår en følelse af balance og velvære.


Vi starter altid med en grundig opvarmning, herefter styrkes hele kroppen inden vi afslutningsvis udstrækker og afspænder. 


"gymfit-soft" er en hensyntagende undervisningsform i en let og humørfyld atmosfære - der bevæger, varierer, udfordrer og giver sved på panden.

PRAKTISK:  

Vi træner i træningstøj du finder behageligt. Kom gerne omklædt. Vi har et enkelt omklædningsrum med et brus. Du velkommen til en kop the i receptionen før eller efter træning.


PRISER:

Find prisen for holdet HER.

TILMELDING:

Tilmelding giver en fast plads på netop dette hold plus fri adgang til at gæstetræne på klubbens øvrige voksenhold når der er plads. Registrer dig til en GRATIS PRØVETIME på netop dette hold nedenfor.

TILMELDING: Tilmelding giver en fast plads på netop dette hold plus fri adgang til at gæstetræne på klubbens øvrige voksenhold når der er plads.

Registrer dig til en GRATIS PRØVETIME nedenfor.